Despre noi

Închirieri auto Târgoviște, București, Aeroportul Otopeni, Brașov, Ploiești, Pitești.

ÎNCHIRIERI AUTO IEFTINE

SSmiley Rent va oferă o gamă variată de mașini de închiriat la prețuri avantajoase, din clasele Luxury, Cabrio, Automatic, Compact, Economic, Microbuze și Autoutilitare. Închiriați mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

ichirieri auto audi tt cabrioIndiferent de mașina aleasă, veți avea parte de serioziate și promptitudine din partea noastră. Prețurile afișate includ TVA. Livrarea și preluarea sunt GRATUITE pentru închirierea unei mașini pe o perioadă mai mare de 7 zile, oriunde în următoarele locații: București, Aeroportul Henri Coandă Otopeni (OTP), Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște (Dâmbovița).  Pentru perioade mai mari de 30 de zile, prețurile sunt negociabile.

Toate mașinile sunt dotate cu Aer Condiționat, CD-Player și anvelope de sezon. În plus, Echipa Smiley Rent vă pune la dispoziție GRATIS sistemul de navigație, un telefon mobil cu cartelă prepay și credit valabil, un scaun auto pentru copii și un cărucior pentru copii.

AVANTAJELE serviciilor noastre de închirieri auto:
– livrare imediată;
– posibilitatea utilizării mașinii închiriate în afară țării (deplasări externe);
– pentru anumite clase de mașini, număr nelimitat de km parcurși (cereți detalii);
– pentru cea de-a doua închiriere a unei mașini, clienții primesc DISCOUNT de 10%.

Mai jos puteți găși câteva informații legate de caracteristicile și avantajele fiecărei clase de mașini de închiriat.

Încurajează afacerile locale

Relaxați-vă pe drum cu o mașină SUV închiriată, din clasa Luxury. Tracțiunea integrală, interiorul din piele și sistemul de navigație sunt câteva din elementele de confort care merită toți banii. În plus, aveți parte de elegantă și rafinament, oriunde călătoriți.

Închiriază o mașină automată și te vei bucura de adevărata plăcere de a conduce. Este ideală pentru drumurile mai puțin cunoscute și pentru aglomerația de zi cu zi din marile orașe cât și pentru cei ce au folosit sistemul de conducere pe partea dreaptă.

Vrei să simți vântul în părul tău atunci când conduci? Închiriază o mașină decapotabilă. Mașină Cabrio este sinonimă cu stil, entuziasm și spirit de aventură. Nimic nu se compară cu experiență de a conduce în aer liber.

Închiriază o mașînă din clasa Compact pentru a te bucura din plin de spațiul generos pentru pasageri și pentru bagaje. Este ideală pentru drumuri lungi, in special pentru familii sau grupuri de prieteni. Întrebați specialiștii noștri pentru a alege cea mai potrivită mașină de închiriat corespunzătoare nevoilor dumneavoastră.

Închiriază o mașină din clasa mică, ideală pentru orașele cu trafic aglomerat și locuri de parcare înguste. Avantajele închirierii unui autoturism din clasa economic sunt: prețul de închiriere mai mic decât cel al automobilelor din alte clase și consumul redus de carburant. Se recomandă celor care au nevoie de o mașină pe termen lung, închirierile auto din clasa mică fiind cele mai ieftine din oferta noastră.

Planificați o activitate în echipa sau aveți o familie mare? Închirierea un van / microbuz pentru transport de persoane (9 locuri) oferă spațiu generos pentru pasageri și pentru bagaje. Prețul individual în cadrul călătoriilor cu un grup de persoane este extrem de avantajos. Dacă aveți nevoie de o mașînă încăpătoare pentru transport de mărfuri, găsiți in oferta noastra autoutilitare la tarife atractive.

.

Back to top